Echipa Verdelabirou

Furnizam plante si le intretinem​

Activam cu plante decorative in sedii de corporatii din anul 2002

Ne mandrim cu o echipa de specialisti ingineri, tehnicieni si floricultori instruiti in ingrijire plante decorative, cu cunostinte avansate despre necesitatile plantelor decorative de interior, formata din oameni deosebiti si dedicati.

Sunt oameni bine pregatiti din punct de vedere profesional, seriosi, pasionati de buna adaptare si dezvoltare a plantelor ornamentale la birou. Printre ei sunt floricultori, ingineri horticoli sau agronomi, biologi, legati cu totii de aceeasi dragoste pentru profesia lor de specialisti in intretinerea plantelor decorative de interior.

intretinere-plante-birou

Elena, Daniel, Nicoleta, Petru, Alina, Corina – intretinere specializata plante in spatii de birouri

Noi nu suntem gradinari sau florari, noi suntem specializati in furnizarea si ingrijirea plantelor ornamentale in spatii corporate

Intretinere plante birou fara bataie de cap? La VerdelaBirou ne mandrim cu o echipa specializata in intretinere plante ornamentale decorative de interior.

In sediile clientilor nostri plantele de birou arata bine pentru ca sunt intretinute de persoane iubitoare, meticuloase, bine pregatite.

Din dorinta de a fi cei mai buni in ceea ce facem, colectivul VerdelaBirou este in permanenta preocupat de promovarea unui program intern de instruire continua, care ne tine la curent cu ultimele noutati din domeniul horticol.

Ne preocupa in mod deosebit noutatile in domeniul amenajarilor de interior cu plante naturale ornamentale mari, precum si cele mai eficiente tehnici de intretinere a florilor si a plantelor naturale exotice.

intretinere-plante-interior

De ce sa colaborezi cu noi

lechuza-cararo-howea

Meriti un birou OPEN SPACE cu aer proaspat si ambianta placuta

Meriti ca tu si echipa ta sa lucrati intr-un spatiu de birouri placut, sanatos si productiv.

Valorile corporate precum si preocuparea pentru responsabilitatea sociala evolueaza continuu.

Atentia fata de starea de bine, fata de wellness-ul la birou, fata de conditiile de munca optime la nivelul sanatatii fizice, mentale, emotionale a angajatilor sunt acum in pachetul principal de conditii asigurate lucratorilor in mediul corporatist.

Stii deja sau intuiesti ca zonele verzi, cu plante naturale
decorative in spatii de birouri creaza un mediu productiv, placut,
sanatos si optimist.

Costurile totale ale ambientarii optime cu plante naturale a unui spatiu de birouri sunt rezonabile si sunt sustenabile, luand in considerare efectele sale pozitive.

Noi, cei de la VerdelaBirou, iti asiguram consultanta, proiectare, instalare si intretinere permanenta a plantelor.

Indrazneste sa inovezi birourile viitorului tau.

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?