Intretinere plante ornamentale la birou in sistem "self help"

Descarca acum brosurile noastre

Brosuri despre intretinere plante ornamentale decorative in spatii de birouri

Iti punem la dispozitie cateva brosuri pe care le-am pregatit special pentru tine. Descarca-le, informeaza-te si da-le mai departe daca stii ca cineva dintre cunoscutii tai ar putea avea avantaje de pe urma unei amenajari cu plante in birourile sale.

Stii deja ca a avea plante ornamentale la birou si a le ingriji cu mana ta ajuta la reducerea stress-ului, la reducerea riscului de neplaceri provocate de uscaciunea aerului, la imbunatatirea dispozitiei generale, la mentinerea starii de welness la birou.

Descarca brosurile

Afla de la noi ce trebuie sa faci imediat dupa achizitia plantelor ornamentale, cum sa le adaptezi cat mai bine spatiului tau si ce beneficii iti vor aduce plantele la birou

Plantele naturale si „sick building syndrome”

Avantajele plantelor naturale in spatiile de birouri

Vrei sa beneficiezi de expertiza unei echipe specializate in plante la birou?

Plantele decorative naturale de interior la birou purifica aerul

Studiile NASA au demonstrat ca exista anumite plante ornamentale care s-au dovedit a fi extrem de eficiente in curatarea aerului la birou. Multe dintre plantele ornamentale de interior elimina poluantii din aer prin procese naturale de respiratie.

Meriti un birou OPEN SPACE cu aer proaspat si ambianta placuta

yucca-plante-birou-ingrijire

Zonele verzi, cu plante naturale decorative in spatii de birouri creaza un mediu productiv, placut, sanatos si optimist.
Noi, cei de la VerdelaBirou, îți asigurăm consultanță, proiectare, instalare și întreținere permanentă a plantelor

VerdelaBirou iti ofera 7 motive
pentru plante ornamentale in birouri

Odata ce ai ales sa iti decorezi biroul cu plante ornamentale, este de datoria ta sa le ingrijesti bine, ca sa se dezvolte frumos si sa te bucuri de ele vreme indelungata.

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?