Plante naturale de interior si "sick building syndrome"

Brosura download

Plante naturale in cladiri? Sunt de un real ajutor in combaterea efectelor nedorite ale cladirilor moderne.
Primesti de la VerdelaBirou informatii utile.
Descarca acum brosura ” Plantele naturale de interior si „sick building syndrome””

Plante naturale de interior – combat „sick building syndrome”

Descarca brosura si afla informatii despre:

Cercetarile N.A.S.A. sugereaza introducerea de plante naturale in cadrul acestor medii in care exista elemente nocive omului, stiut fiind faptul ca unele plante cum ar  Spathiphilium, Dracaena Massangeana, Dracaena marginata, Dracaena Warneczki, Ficus Alii, Philodendron, Epipremnum, Sansevieria, Ficus elastica, Hedera, determina datorita procesului denumit evapo-transpiratie si datorita schimbului de gaze pe care plantele il fac in mod natural – o puricare ecologica si nechimicizata a aerului din mediul inconjurator.

Implicit cu ajutorul unei bune aerisiri se poate realiza o imbunatatire a calitatii aerului si o crestere a concentratiei de oxigen – atat de important pentru viata omului.

Greeantwork este specializata in peisagistica de interior si va ajuta cu recomandari pentru plante naturale potrivite spatiilor de birouri.

Vrei sa beneficiezi de expertiza unei echipe specializate in plante la birou?

Zonele verzi, cu plante naturale decorative in spatii de birouri creaza un mediu productiv placut, sanatos si optimist.  Noi, cei de la VerdelaBirou, îți asigurăm consultanță, proiectare, instalare și întreținere permanentă a plantelor.

Ai nevoie de o oferta personalizata? Descopera toate serviciile noastre de amenajari interioare cu plante naturale.

Clientii nostri

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?