Sansevieria laurentii

Sansevieria Laurentii, denumita popular si "limba soacrei" este o planta foarte rezistenta cu aspect de tufa, cu frunzele ca niste sabii, marmorate verde cu galben.
sansevieria-laurentii-lechuza-rondo1

Ingrijire Sansevieria laurentii

Amplasare – lumina si temperatura

Sansevieria laurentii este iubitoare de lumina, dar vara se va feri de soarele prea puternic din timpul pranzului. Suporta si zonele umbrite. Expunere: sud, est, vest, nord. Temperatura: vara 18-20°C.

Udare si hranire

Aceasta specie de sansevieria se uda o data la 2-3 saptamani. Suporta foarte bine aerul uscat si curentii de aer. Se fertilizeaza o data pe luna, cu concentratie mai ridicata de azot.

Elemente decorative

Sansevieria Laurentii este decorativa prin frunzele sale drepte carnoase, ca niste spade, cu benzi transversale si margini galbene. Recomandam utilizarea sa atat pe holuri luminoase, cat si in jardiniere, ca pereti despartitori verzi pentru izolare fonica si vizuala a spatiilor de lucru.

Sansevieria laurentii in ghivece Lechuza

Pericole

  • Daunatori: paduchii lanosi. Boli: patarea bruna si neagra, antracnoza, alternarioza.
  • Innegrirea, uscarea si caderea frunzelor este datorata umiditatii prea mari in pamant, temperaturii scazute si luminii reduse.

Important

Stergerea frunzelor de praf cu un burete sau o carpa umezita este o lucrare ce nu trebuie neglijata. Inmultire: despartirea tufei.

Pe scurt, ingrijire Sansevieria laurentii

  • Lumina pentru o buna dezvoltare: multa, fara soare direct
  • Lumina pentru supravietuire: medie
  • Udare in conditii de dezvoltare: moderata
  • Frecventa udare: saptamanala
  • Viteza crestere: lenta
  • Grad de sensibilitate a speciei: rezistenta buna


Din aceeasi categorie de plante decorative: Sansevieria Zeylanica

Picture of VerdelaBirou

VerdelaBirou

Suntem VerdelaBirou Servicii SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Avem o echipa de specialisti pasionati de lumea plantelor, punctuali, meticulosi, organizati. Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate regulat cu personalul nostru calificat, vei conserva mult mai bine investitia pe care ai facut-o in plante decorative in biroul tau. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante decorative sanatoase, frumoase, bine intretinute. Activam in domeniu din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi.

Beneficii VerdelaBirou

Contacteaza-ne

Companiile au nevoie de imbunatatirea calitatii spatiilor de birouri, atat vizual cat si ca nivel de oxigen si umiditate, ce creeaza un mediu ambiental excelent.

Cu VerdelaBirou beneficiezi de consultanta, amplasare si mentenanta plante de interior pentru birouri si spatiile de receptie, holuri, scari.

Pentru inchiriere plante de birou ne poti contacta la telefon +40 745 037 151.

Specii plante pentru birou

Prezentare video

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?