Plante decorative

Brosura download

Brosura plante decorative

Plantele naturale ornamentale pentru spatii de birouri precum si serviciile noastre de ingrijire a plantelor in spatii de business sunt modul nostru de a contribui la o lume mai buna.

Brosura plante decorative este o sursa de inspiratie pentru ambientarea profesionala a spatiilor de birouri mici, corporate si open space.

Plantele decorative de interior sunt o resursa extraordinara pentru spatiile de birouri care beneficiaza de lumina naturala. Oamenii dintr-o organizatie au nevoie de beneficiile pe care le aduce prezenta plantelor decorative naturale la birou. Chiar si NASA o spune.

Ai un spatiu de birouri in care totul este modern, sec, liniar? Nu ai ferestre care se deschid? Angajatii sunt cam plictisiti la birou? Nu ezita sa decorezi birourile tale cu plante naturale ornamentale de interior, investitia ta va crea plusvaloare pentru angajatii tai.

Vrei sa beneficiezi de expertiza unei echipe specializate in plante la birou?

Zonele verzi, cu plante naturale decorative in spatii de birouri creaza un mediu productiv, placut, sanatos si optimist. 
Noi, cei de la VerdelaBirou, îți asigurăm consultanță, proiectare, instalare și întreținere permanentă a plantelor.

Ai nevoie de o oferta personalizata? Descopera toate serviciile noastre de amenajari interioare cu plante naturale.

Clientii nostri

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?