Responsabilitate sociala

Responsabilitate sociala

Dotarea spatiilor de business cu plante naturale in birouri - un act de profunda responsabilitate sociala

Locurile de munca corporatiste devin din ce in ce mai sigure, mai verzi, mai responsabile fata de nevoile angajatilor. Un mediu de lucru corporatist sanatos presupune in mod cert prezenta plantelor naturale decorative in spatiile de lucru.

O companie de tip modern, preocupata de rolul sau privind responsabilitatea sociala, adera la liniile directoare ale CSR. Conform CSR, dimensiunea interna a responsabilitatii sociale presupune introducerea in codurile interne de conduita a aspectelor legate de:

  • imbunatatirea calitatii vietii angajatilor, la locul de munca si in afara acestuia;
  • crearea de conditii pentru un mediu de munca sigur si sanatos;
  • minimizarea impactului activitatilor pe care le desfasoara asupra mediului si a resurselor naturale.
responsabilitate-sociala-green

Plantele in mediul corporate si avantajele lor

intretinere-plante-responsabilitate-sociala

Directivele OECD si responsabilitatea sociala corporatista

Plantele naturale in mediile de afaceri nu sunt un moft. Ele sunt o necesitate izvorata din tehnologizarea si eficientizarea excesiva a cladirilor moderne de birouri. In urma cercetarilor stiintifice, NASA a stabilit ca avem nevoie de plante naturale atat in cladirile de birouri cat si in spatiile de locuit.

Mediile corporate in care actionam cu divizia VerdelaBirou pentru decorarea cu plante birouri si pentru intretinerea plantelor naturale ne ofera posibilitatea de a contribui la crearea unei lumi mai bune.

VerdelaBirou utilizeaza plante birou din serele olandeze, importate la comanda, astfel incat consumul de resurse sa fie minim. Nu pastram stocuri. Plantele sunt produse in sere de maxima eficienta, cu un impact scazut asupra mediului inconjurator. Se utilizeaza fertilizanti si pesticide naturale, astfel incat mediul sa fie protejat.

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?