Ingrijire plante decorative in birouri

Plantele tale vor fi sanatoase. Frumoase. Ingrijite.​

Ne place ceea ce facem.
Ingrijim plante decorative de interior in spatii de birouri

VerdelaBirou este primul departament specializat in servicii de ingrijire plante decorative ornamentale de interior din Romania, si activeaza din anul 2002. Este parte a firmei VerdelaBirou Service SRL si ofera urmatoarele tipuri de servicii pentru plante decorative ornamentale:

  • ingrijire plante decorative ornamentale in spatii de birouri (intretinerea curenta a plantelor);
  • transplantarea plantelor decorative si toaletarea periodica a plantelor decorative ornamentale;
  • consultanta horticola ocazionala;
  • consultanta pentru amenajari de interior cu plante decorative naturale.
intretinere-plante-ornamentale

Lucrari de ingrijire plante decorative

Efectuam lucrari de ingrijire plante decorative ornamentale in spatiile de birouri. Activitatile curente sunt: udare cu justa masura, fertilizare, tundere, tratamente impotriva daunatorilor.

Activitatile ocazionale sunt: spalare frunze, transplantare, fertilizare intensiva. Tu poti sa te concentrezi pe business-ul tau si sa iti lasi plantele decorative din birou in intretinerea noastra !

Intr-un filmulet de doar un minut si 18 de secunde iti prezentam avantajele pe care ti le oferim.

Transplantare plante decorative ornamentale de interior

Transplantarea plantelor inainte de livrare in cazul spatiilor de business se justifica prin imposibilitatea de a realiza aceasta lucrare la sediul beneficiarilor, din motive de spatiu si de alterare (uneori iremediabila) a starii de curatenie, precum si de interferenta cu activitatile lor zilnice.

Transplantarea plantelor de interior poate fi necesara dupa un an, dupa doi sau dupa trei ani, in functie de marimea ghiveciului si a balotului de radacini, si in functie de modul in care s-au derulat activitatile de ingrijire a plantelor. De obicei, se considera ca un interval de transplantare a plantelor de doi ani este optim. In cazul plantelor foarte mari care se transplanteaza greu, aceasta operatiune se realizeaza odata la cativa ani sau deloc, recurgandu-se doar la schimbarea stratului superficial de pamant.

Specialistul in intretinerea plantelor (floricultor) va decide care este momentul optim pentru transplantare.
Da o mana de ajutor plantelor tale de interior, transplanteaza-le la timp!

Pentru plantele din biroul tau - consultanta horticola ocazionala

Ai plante la birou si crezi ca nu o duc tocmai bine? Poti sa ne chemi in ajutor. Un inginer horticol VerdelaBirou cu experienta in ingrijirea plantelor de interior in spatii de birouri va veni sa iti acorde consultanta horticola. Programeaza vizita din timp, avem o agenda destul de incarcata.

Consultanta horticola ocazionala presupune: evaluarea starii plantelor, identificarea bolilor si a daunatorilor, tratamentele fitosanitare preventive si curative, administrarea de fertilizanti (îngrasaminte), sfaturi de ingrijire, oferta personalizata pentru ingrijirea plantelor decorative ornamentale din birourile tale.

Nu amana pana este prea tirziu. Investitia in consultanta iti va salva plantele!

ingrijire-plante-birouri

Amenajari de interior cu plante decorative - adaptate nevoilor tale

Plantele decorative ornamentale de interior trebuie sa fie prezente in orice spatiu de birouri (plante birouri). Ai un spatiu de birouri in care totul este modern, sec, liniar? Nu ai ferestre care se deschid? Angajatii sunt cam plictisiti la birou? Resursele umane dintr-o organizatie trebuie sa beneficieze de compania plantelor naturale la birou. Chiar si NASA o spune.

Noi iti oferim consultanta horticola completa pentru amenajarea spatiilor de birouri cu plante naturale mari.

Nu orice specie de plante se adapteaza in orice spatiu, de aceea specialistul nostru va veni la fata locului sa iti acorde consultanta horticola, sa verifice parametrii mediului ambiant, pentru ca apoi sa iti propuna solutii optime. Ingrijirea plantelor va fi astfel optimizata iar pierderile mult reduse.

Nu ezita sa decorezi birourile tale cu plante naturale ornamentale de interior. Dupa amenajarea cu plante decorative, ai apoi la dispozitie solutia VerdelaBirou de ingrijire profesionala a plantelor de interior in spatii de birouri. Angajatii vor fi mult mai fericiti, intretinerea plantelor decorative va fi asigurata, iar birourile vor capata un aer prietenos!

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?