Specii plante decorative pentru birouri

Plante decorative – plante la birou se gasesc in toate magazinele de specialitate. Insa de felul in care le alegi depinde viata lor viitoare, modul in care se vor dezvolta (sau nu) odata instalate la birou sau acasa.

plante-decorative-pachet-gold-lechuza

Gama de specii de plante decorative ornamentale de interior potrivite conditiilor din spatiile de birouri

Din anul 2002 intretinem plante decorative in spatii de birouri. Am constatat pe parcursul anilor faptul ca speciile de plante decorative care se adapteaza in spatiile de birouri sunt limitate, datorita conditiilor speciale care exista in birourile moderne.

Experienta acumulata si feed-back-ul din activitatea de ingrijire plante decorative ornamentale de interior ne-au determinat sa alegem anumite specii de plante birou de interior pe care preferam sa le utilizam in amenajarile noastre cu plante ornamentale in spatii de birouri.

Gama de plante decorative de interior existente pe piata este, desigur, mult mai larga (asa-numitele plante de apartament). Insa nevoile tale sunt complexe – in spatiile de birouri sunt curenti de aer, ventilatie artificiala, aer conditionat, multa aparatura de birou, emanatii permanente de noxe din mocheta, mobilier, pereti, aparatura.

Speciile de plante decorative selectate de noi sunt cele care au sansele cele mai mari de a rezista in timp conditiilor improprii din spatiile de birouri (ventilatie artificiala, aer conditionat, noxe chimice din mocheta, mobilier si zugraveala, radiatii electromagnetice din aparatura de birou, aglomeratie, lipsa unei persoane pasionate de plante ornamentale care sa acorde zilnic atentie plantelor).

Speciile de plante decorative de mai jos sunt cele mai des utilizate in amenajarea birourilor.

Afla aici parametrii VerdelaBirou de ingrijire plante decorative

Iata selectia VerdelaBirou de specii plante birou

AglaonemaDracaena steudneriPhoenix roebelenii
AnthuriumDracaena warneckiiiiPolyschias fabian
ArecaEpipremnumRhapis
AspidistraFicus amstel kingSansevieria laurentii
Bambusa vulgarisFicus benjaminaSansevieria zeylanica
CrotonFicus elasticaSchefflera amate
Dracaena janet craigFicus microcarpaSchefflera arboricola
Dracaena lemonFicus ginseng bonsaiScindapsus
Dracaena marginataHowea (kentia)Spathiphyllum
Dracaena massangeanaMonsteraYucca
Dracaena reflexaNolina (beaucarnea)Zamioculcas
Dracaena rikiPhilodendron scandensPhalaenopsis
Specii plante decorative rezistente in spatii de birouri

Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata

Picture of VerdelaBirou

VerdelaBirou

Suntem VerdelaBirou Servicii SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Avem o echipa de specialisti pasionati de lumea plantelor, punctuali, meticulosi, organizati. Prin activitatile de intretinere a plantelor decorative de interior efectuate regulat cu personalul nostru calificat, vei conserva mult mai bine investitia pe care ai facut-o in plante decorative in biroul tau. Spatiile de birouri din firma ta vor arata mai dinamice, mai prospere, vor fi mai placute prin prezenta unor plante decorative sanatoase, frumoase, bine intretinute. Activam in domeniu din anul 2002 si lucram dupa standarde preluate de la partenerii nostri olandezi.

Beneficii VerdelaBirou

Contacteaza-ne

Companiile au nevoie de imbunatatirea calitatii spatiilor de birouri, atat vizual cat si ca nivel de oxigen si umiditate, ce creeaza un mediu ambiental excelent.

Cu VerdelaBirou beneficiezi de consultanta, amplasare si mentenanta plante de interior pentru birouri si spatiile de receptie, holuri, scari.

Pentru inchiriere plante de birou ne poti contacta la telefon +40 745 037 151.

Specii plante pentru birou

Prezentare video

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?