Clienti - plante corporate

Plante decorative sanatoase in corporatii din Bucuresti

Plante naturale decorative de interior din propriile spatii de birouri  - o preocupare a corporatiilor de succes

VerdelaBirou stie ca tot ceea ce tine de prezenta plantelor naturale in sedii de coirporatii necesita experienta, cunoastere, pasiune si educatie.
Gestionarea amenajarii cu plante prin externalizare este varianta preferata de catre companiile ce acorda interes mediului de lucru precum si al ambientului din birouri.

Avem in ingrijire plante in numar de cateva mii, indoor, amplasate pe mai mult de 100.000 de metri patrati de spatii de birouri in Bucuresti, unele companii fiind clientii nostri inca din anul 2002.

Clientii nostri sunt in general companii bine pozitionate cu spatii de birouri de suprafata medie si mare, in cladiri moderne, care au ales ca intretinerea plantelor ornamentale exotice din sediile lor sa fie efectuata de catre personal calificat (floricultori, ingineri horticoli).  Astfel ei beneficiaza de cea mai buna echipa de ingrijire plante. Ei stiu ca nu toate plantele de apartament se preteaza in spatiile de birouri si ca acestea nu se intretin la fel ca acasa.

plante-corporate-ambientare

Majoritatea clientilor VerdelaBirou pentru ambientarea cu plante naturale decorative de interior sunt in topul primelor 100 companii de succes din Romania.

Furnizam (prin inchiriere pe termen lung si prin vanzare) si ingrijim cu placere si plantele din birouri de suprafata mai mica, cu un numar minim de 20-30 de plante in locatie.

Activam din anul 2002 si ne mandrim cu clienti care sunt in portofoliul nostru pentru ambientare si ingrijire plante exotice de interior in spatii de birouri inca din primul an. Plantele lor sunt pe maini bune.

Furnizand si intretinand plantele ornamentale din birourile lor, stim sa ne adaptam regulilor stricte ale corporatiilor in care lucram.

Ne place ceea ce facem si suntem mandri de rezultatele pe care le avem, precum si de feed-back-urile pe care le primim in activitatea de ambientare cu plante decorative si ingrijire plante in birouri.

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?