Ghivece Lechuza, arta ghivecelor inteligente

Cine nu-si doreste plante in ghiveci decorativ dar si functional. Si mai multe de atat, daca se uda singure, ne vom bucura de plantele de interior pe termen lung. Mai ales la birou unde nu ne concentram neaparat pe plante.
ghivece-lechuza-classico

Ghivece Lechuza – solutia pentru ca plantele tale de interior sa fie bine ingrijite, chiar daca lipsesti cateva zile. Un sistem adus pe piata de catre inventatorii germani, excelent pentru a asigura nevoile de udare ale plantelor de interior in ghivece.

Ghivecele Lechuza sunt fabricate din material plastic rezistent, cu doua tipuri de finisaje de inalta calitate (mat – argintiu, antracit) si lucios (alb, negru, rosu, taupe).

Avantajele utilizarii gamei de ghivece Lechuza pentru plante decorative la birou:

  • un design modern, simplu, minimalist, ca o alternativa la ghivecele din plastic cu farfurie;
  • o gama de culori adaptata stilului de viata in birourile moderne;
  • forme variate (rotund, patrat, inalt, piedestal, jardiniera);
  • rezolvarea udarii plantelor decorative;
  • timp mai scurt alocat ingrijirii plantelor ornamentale de interior;
  • modelele de ghivece Lechuza au variante special concepute pentru utilizare atat in interior cat si in exterior;
  • la ghivecele rotunde de dimensiuni mari (60 cm. si 70 cm.) mutarea acestora este facila datorita placutei cu rotile care se poate achizitiona ca accesoriu suplimentar;
  • aspectul decorativ al ghivecelor Lechuza se pastreaza multi ani datorita vopselei de inalta calitate.

Sistemul de udare al ghivecelor Lechuza

Ghivecele Lechuza se deosebesc de ghivecele obisnuite prin sistemul de udare care se instaleaza in interiorul ghiveciului inainte de plantare, precum si prin liner-ul (masca subtire pentru substrat) care permite manevrarea plantei (disponibil la anumite modele).

ghivece-lechuza-sistem
Componente ghivechi Lechuza

Sistemul de udare (vezi un exemplu in imaginea de mai sus) este compus din: o placa cu orificii, indicatorul de apa si separatorul pentru indicator, plus granulele care contin si fertilizant cu eliberare treptata.

Fiecare ghiveci vine cu instructiuni de montare, astfel incat chiar daca alegi sa iti transplantezi singur plantele decorative de interior in ghivece Lechuza, aceasta operatiune va fi facila.

Sistemul de udare la ghivece Lechuza este ca o platforma care are niste picioruse care asigura un spatiu gol intre fundul vasului si balotul plantei, acest spatiu fiind de  fapt rezervorul de apa. Astfel, balotul de radacini ale plantei de interior nu va intra in contact direct cu apa si cu fundul ghiveciului.

Gasesti toata gama de ghivece Lechuza in magazinul nostru online www.greenatwork.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Pozitionarea plantelor ornamentale in spatii de birouri

Stim cu totii ca plantele ornamentale cu frunze verzi sau cu flori insufletesc spatiul in care sunt amplasate. Plantele au nevoie de cateva elemente vitale: lumina directa sau indirecta, aer, apa, nutrienti si spatiul necesar pentru a creste armonios.

plante ornamentale pentru birouri

Recomandari plante ornamentale pentru birouri mici si Open Space

Mediul urban devine din ce in ce mai aglomerat si se simte nevoia de cat mai multe plante naturale, mai ales in interior. Pentru ca ne petrecem cea mai mare parte a zilei in birouri, se impune o strategie de a crea un mediu propice lucrului cat mai apropiat de natura.

epipremnum-plante-decorative

Plante decorative la birou – ce trebuie sa stim inainte de a cumpara?

Plantele decorative bine alese aduc plusvaloare biroului in care lucram.
Mediul in care lucram ne ofera gazduire timp de minim 8 ore pe zi, iar noi putem sa il imbunatatim prin: adaugarea de plante decorative, mentinerea spatiului de lucru intr-o stare curata si ordonata, utilizarea uleiurilor esentiale etc.

Amenajarea spațiului de birouri cu plante de interior este benefică afacerii tale. Abonează-te la newsletter și primești idei practice de amenajare.
Ai nevoie de recomandări și sfaturi?